torsdag den 23. maj 2013

Vitamin D
Jeg har strikket den lige efter mønsteret, strikkefastheden passede ikke helt, men jeg tog den største størrelse og justerede lidt undervejs. Strikkede en række huller mere.
Jeg har delt trøjen samme steder, som der i modellen var sat maskemarkører. Strikket oppefra hver del for sig. Kanter strikkes i retstrikning i hånden. Ved maskinstrikning kan man sy sammen. så det ikke er at se. Trøjen er vasket på uldprogram og dampet let. Jeg var noget bekymret over at kanterne rullede meget, men det gik væk, da den havde liggetørret.

Strikket i højlands uld/silke på spænding 7.
Garnet er herfra http://garnudsalg.dk/blackhill-silke-uld-500-g-tilbud-55  Godt jeg har mere garn på lager, det er et skønt garn. Prisen ligeså.

Der er brugt 225 gram.
sømmen er ved pilen.


11 kommentarer:

 1. Hold da helt op, den er jo mega lækker den trøje, altså utroligt hvad der kan strikkes på maskine, jeg bliver simpelthen forbavset hver gang :)), og vil glæde mig til at blive mere øvet og modig

  SvarSlet
 2. Flot er den godt nok.
  Skøn farve.

  Er den strikket ud i et når man strikker den i hånden ?

  Yt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den er strikket fra oven på rundkindet. Meget velskrevet opskrift, næsten pind for pind.

   Slet
  2. Det skal selvfølgelig være rund pind, den stavekontrol er noget egenrådig

   Slet
 3. Hvor er det imponerende hvad du når. Den er super flot og farven er også lækker. Er ret misundelig på alt det du får lavet. Her er lidt stille på maskinen....

  SvarSlet
 4. Koftan är jättefin. Du har gjort ett fantastiskt bra jobb. Kan inte du få sälja mönstret för stickmaskin?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det går nok ikke, det vil være i strid med ophavsrettighederne på opskriften. Jeg synes du skulle købe opskriften og det er ikke så svært, at strikke den efter opskriften. Om du får brug for hjælp, så send en mail til mig.

   Slet
 5. Fantastisk fin trøje :-)

  SvarSlet
 6. Den er godt nok flot lavet - specielt på maskine !! Det må jeg også prøve her til efteråret - dejlig farve også. Knækker garnet ikke nemt ?

  SvarSlet
 7. Nej, garnet knækker slet ikke. Det er noget af det bedste garn fra Weller indtil nu.

  SvarSlet