tirsdag den 17. september 2013

Sådan troede jeg


P9150005
Sådan tænkte jeg, at jeg kunne lave halsen med hvilestrik. Ved hulslæden kan man ikke have nåle i hvil. Så ville jeg sætte dem ud på k-garn.
Det gik ikke godt.
Det hele faldt af. Modellen blev ændret så rygstykket blev lige i halsudskæringen. Hvem ser da  også de par rækker.
Heldigt at det er en cardigan – med v udskæring, jeg strikker. Ellers måtte jeg finde en løsning.

4 kommentarer:

 1. Når du skal sætte i hvil og bruger hulslæde skal du bruge noget fremmed garn, som er lidt holdbart, så strikker du hver maske manuelt over på det andet garn og kører nålen helt tilbage mens garnet stadig er på altså det nye garn du bruge også kan det godt lade sig gøre :-) håber jeg har skrevet det forståeligt...

  SvarSlet
 2. Ja, det var også det jeg forsøgt. Det lyserøse er fremmed garn, men noget gik galt og maskerne smuttede. Tak for rådet.
  Det er i øvrigt tit ved halsen, det kan gå galt.

  SvarSlet
 3. Hvis du bruger din nylontråd og nålen er i A-stilling (brother), så bør det virke. Hvis man ser på dit billede er nålene længst til venstre ikke helt tilbage i A-position, - måske det er årsagen.
  Den metode bruger jeg altid til halsudskæring, da hvilestilling slider meget på det strikkede. Jeg bruger mange nylontråde, når jeg strikker. De har nogle i Tiger, som ikke er så dyre.

  SvarSlet
 4. Tak for tippet, jeg har tit tænkt på at prøve med nylonsnor.. Så skulle det selvfølgelig gå galt. Ja, jeg tror det var fordi nålene ikke var langt nok tilbage.

  SvarSlet