lørdag den 20. juni 2015

Mere hulmønster...

Måtte lige lave en model mere i hulmønster. Også denne gang i coast. Farven hedder rabarber. Coast garnet kører så fint hulslæden og det bliver en meget lækker kvalitet. Strikket på maskespænding 5 og trådspænding 5. Vær opmærksom på, ar spændingen i masten har temmelig meget at sige. Det giver er strikkefasthed på 27 masker og 40 rækker på 10 cm. Brugt ca 1/2 spole.

Modellen er ganske almindelig. Halskanten er hæklet, det giver en fin og let kant. Desuden holder den godt sammen på kanten, sådan at halshullet ikke giver sig. Kanterne forneden og ved ærmekanter er strikket til sidst. Jeg slå op på fuld rib med noget tyndt kontrastgarn. Efter noget rækker, smides ribmaskerne. Det gør, at strikketøjet hænger glat og jævnt. Jeg har ikke ret meget vægt på. Dvs. 1 lod på midten og de små klapper i siden. 

2 kommentarer:

  1. Hello, I love your crochet, it is beauty, I love this colors, I follow your blog, I have a blog about crochet and knit with free patterns and free crochet, knits diagrams, visit me , hugs from Brazil.
    Visite meu blog - Tita Carré - Crochet

    SvarSlet